Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà aconsegueix una subvenció per a les reparacions efectuades en la xarxa d'aigua potable


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188456_115155/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 10-09-2019
Les Coves de Vinromà aconsegueix una subvenció per a les reparacions efectuades en la xarxa d'aigua potable

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obtingut una subvenció per a reparacions de la xarxa d'aigua potable que es destinarà a cobrir les actuacions realitzades en els diferents carrers del municipi per a solventar les avaries produïdes.
La subvenció, que ascendeix a 7.900 euros, està emmarcada en les ajudes de garantia d'aigua potable de la Diputació de Castelló i abasta les obres realitzades en aquest any 2019.
L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha afirmat que ‘les avaries de la xarxa d'aigua potable domiciliària exigeixen immediatesa, per la qual cosa en aquestos casos hem actuat amb la màxima celeritat per a restablir el subministrament. Ara l'accés a aquestes ajudes ens possibilita fer front a les despeses derivades d'aquest tipus d'actuacions’.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios