Nules: La Mesa Psicosocial de violència de gènere de Nules celebra la seua reunió anual


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172017_101209/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 03-05-2018
La Mesa Psicosocial de violència de gènere de Nules celebra la seua reunió anual

La Mesa Psicosocial de Violència de Gènere de Nules ha celebrat la seua reunió anual per a coordinar les actuacions a dur a terme davant de situacions d’aquestes característiques.

En aquesta reunió de treball han estat presents els representants dels organismes que formen la Mesa Psicosocial de Violència de Gènere de Nules, com ara la Subdelegació del Govern amb la Unitat contra la Violència sobre la Dona, l’Oficina d’Atenció a Víctimes del Delicte, el Centre Dona 24 hores, el Centre de Salut, Guàrdia Civil, Policia Local i els departaments de Serveis Socials i de Seguretat de l’Ajuntament de Nules.

“Gràcies a aquesta mesa hi ha una major col·laboració i coordinació entre la Guàrdia Civil i la Policia Local i altres organismes que estan relacionats amb aquests assumptes. En la reunió s’han tractat diferents aspectes del protocol d’intervenció en els casos de violència de gènere que hi ha registrats en la població. De tota manera en tot aquest temps a Nules no s’ha hagut un increment de casos i les dades registrades són semblants al passat any encara que hi ha que estar sempre vigilant”, explica l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García.Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios