Nules: La Mesa Psicosocial de violència de gènere de Nules celebra la seua reunió anual


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172017_101209/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 03-05-2018
La Mesa Psicosocial de violència de gènere de Nules celebra la seua reunió anual

La Mesa Psicosocial de Violència de Gènere de Nules ha celebrat la seua reunió anual per a coordinar les actuacions a dur a terme davant de situacions d’aquestes característiques.

En aquesta reunió de treball han estat presents els representants dels organismes que formen la Mesa Psicosocial de Violència de Gènere de Nules, com ara la Subdelegació del Govern amb la Unitat contra la Violència sobre la Dona, l’Oficina d’Atenció a Víctimes del Delicte, el Centre Dona 24 hores, el Centre de Salut, Guàrdia Civil, Policia Local i els departaments de Serveis Socials i de Seguretat de l’Ajuntament de Nules.

“Gràcies a aquesta mesa hi ha una major col·laboració i coordinació entre la Guàrdia Civil i la Policia Local i altres organismes que estan relacionats amb aquests assumptes. En la reunió s’han tractat diferents aspectes del protocol d’intervenció en els casos de violència de gènere que hi ha registrats en la població. De tota manera en tot aquest temps a Nules no s’ha hagut un increment de casos i les dades registrades són semblants al passat any encara que hi ha que estar sempre vigilant”, explica l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana