Nules: El poliesportiu municipal presenta una imatge més actual i renovada


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174419_103258/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174419_103258/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174419_103258/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174419_103258/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 05-07-2018
El poliesportiu municipal presenta una imatge més actual i renovada

El Pavelló Poliesportiu Municipal de Nules s’ha presentat amb una imatge nova, aquest edifici de la localitat ha sigut reformat i podrà albergar partits i competicions oficials.

L’acte d’inauguració ha reunit representants del món esportiu local que formen part del Consell Local de l’Esport, a més de les autoritats locals i regidors de poblacions dels voltants, i ha estat presidit per l’alcalde de Nules, David García; la regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón; de l’arquitecte del projecte, Manolo Miralles; i del president de COCEMFE, Carlos Laguna, tots ells han explicat als presents les actuacions realitzades en aquest immoble.

Des de la Regidoria d’Esports s’ha destacat que aquesta actuació és la més important que s’ha fet al Poliesportiu Municipal des de la seua construcció, “s’ha fet una remodelació quasi completa de la instal•lació ja que presentava moltes carències, principalment en accessibilitat i seguretat. No obstant això, des de l’inici de la legislatura hem estat treballant juntament amb els clubs esportius perquè aquest projecte siga una realitat”, comenta la regidora de l’àrea, M. Jesús Gabaldón.

Les obres de remodelació del Poliesportiu Municipal han sigut finançades per l’Ajuntament de Nules amb un import de 229.574,31 euros. Entre les accions principals que s’han dut a terme cal destacar l’ampliació de la zona de joc perquè entre dins la normativa i poder albergar partits i competicions oficials, sobre això l’arquitecte del projecte, Manolo Miralles, explica que “s’ha actuat en tres aspectes principals com són la pista de joc que s’ha ampliat perquè tinga les dimensions correctes per a poder estar homologada; l’accessibilitat amb grades adaptades que permetran creuar tot el pavelló i la instal•lació de dos ascensors; i la seguretat de l’edifici amb eixides d’emergència noves,


extintors nous, boques d’incendis equipades o llums d’emergències, entre d’altres. També ha canviat l’estètica, hem volgut donar-li una imatge més actual i jove d’acord amb el sector de població que fa ús d’aquestes instal•lacions”.

L’alcalde de Nules en la seua intervenció ha volgut ressaltar que aquesta actuació forma part del programa de l’actual equip de govern, “dins del nostre programa de govern es troba el pla de millora dels edificis públics, inclosos els esportius, a més amb aquesta actuació és fan també realitat altres apostes d’aquest equip de govern per a aquesta legislatura com són l’accessibilitat i la participació ciutadana, ja que per a la realització de la reforma d’aquest edifici s’ha comptat amb els clubs esportius que fan ús d’aquestes instal•lacions”, matisa David García.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana