Torreblanca: Torreblanca inicia els festejos taurins de Sant Antoni


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/168074_97979/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/1/168074_97979/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 24-01-2018
Torreblanca inicia els festejos taurins de Sant Antoni

Torreblanca segueix immersa en la celebració de Sant Antoni, que després d'un cap de semana dedicat als actes propis d'aquesta festivitat ja ha donat el tret de sortida als festejos taurins.
L'esmorzar popular de la comissió, formada aquest any pels veïns dels Carrers Sant Antoni, Colón i Era, i la degustació d'all i oli han iniciat la jornada, mentre que els bous han estat els protagonistes
de la vesprada i la nit.
Les festes, organitzades per la comissió en col·laboració amb l'Ajuntament, continuaran fins a aquest diumenge 27 amb una àmplia programació que combina les activitats esportives, gastronòmiques, infantils o musicals amb les exhibicions taurines, les quals finalitzaran dissabte.
Finalment, diumenge una paella monumental posarà el punt final als festejos.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios