Xilxes: Xilxes apropa la programació cultural a la platja durant la Setmana Santa


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 30-03-2019
 


Un Mercat Solidari de Llibres, un concert acústic i una sortida amb bicicleta són algunes de les propostes que tindran lloc en el districte marítim


L'Ajuntament de Xilxes ha estès la programació cultural del mes d'abril al districte marítim amb la finalitat de dinamitzar la zona de platja, a la qual molts veïns i turistes es traslladen durant aquest període de vacances de Setmana Santa.
D'aquesta manera, la programació per al dissabte 20 d'abril es concentrarà en la Biblioplatja amb la instal?lació a partir de les 10 hores d'un Mercat Solidari de Llibres procedents de la Biblioteca Municipal, i a les 18.30 hores amb el concert acústic de la cantant Sara Ledesma. Així mateix, per al diumenge 21 d'abril està previst realitzar una sortida amb bicicleta que partirà a les 10 hores del pàrquing de la Plaça del Cirerer i un taller infantil de manualitats a les 17 hores en la Biblioplatja.
Es tracta d'una iniciativa nova duta a terme des de la Regidoria de Cultura que diversificarà les opcions d'oci de veïns i visitants durant un cap de setmana clau a nivell turístic.
Aquestes propostes se sumen a les activitats incloses en l'agenda cultural municipal per al mes d'abril. Així doncs, la resta d'esdeveniments programats es duran a terme en diferents escenaris del municipi amb la finalitat d'oferir alternatives culturals per a tots els públics.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana