Almassora: Tallers infantils, passatge del terror, cinema i nit de dj en el Halloween dAlmassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/190067_116518/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 29-10-2019
Tallers infantils, passatge del terror, cinema i nit de dj en el Halloween dAlmassora

L'Ajuntament d'Almassora ha tancat la programaci per a obrir les celebracions d'Halloween a totes les edats. Tallers infantils, passatge del terror per a joves, cinema de por i nit amb msica de dj componen els actes previstos des del consistori per a sumar-se a la festivitat de Tots Sants.
D'aquesta forma, la programaci arrancar el dijous a les 17 hores en el centre social de Sant Felip, on estan convocats els xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys per a participar en tallers de manualitats, danses, pintacares temtic, inflables i altres sorpreses. La festa s'allargar fins a les 19.30 hores.
Per part seua, el pblic juvenil tindr a la seua disposici el passatge de terror en lAteneu Jove. De 20.30 a 23.30 hores, el centre del carrer Sant Brbera obrir les seues portes al misteri per a majors de 12 anys. L'activitat de Hallowen es traslladar al Recinte Fester passada la mitjanit per a gaudir de la msica del dj Kensi Nez fins a la matinada per a aprofitar la festivitat de l'endem.
Ja en la jornada del dia 1, la Casa de la Cultura tamb obrir les seues portes al terror amb la projecci de la pellcula La monja. El pblic interessat pot recollir les invitacions en el mostrador d'aquest edifici municipal abans que arranque la projecci, prevista per a les 19 hores.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana