Almassora: El PSPV prolonga el cstig a Almassora i mant les retallades sanitries en Po XII


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192426_118566/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 19-01-2020
El PSPV prolonga el cstig a Almassora i mant les retallades sanitries en Po XII

Silvana Rovira, regidora del PP, exigeix a l'alcaldesa que lluite pels recursos dels vens d'Almassora en lloc de maquillar les prdues del Centre Sanitari Integrat

El Centre Sanitari Integrat Po XII d'Almassora segueix sense recuperar les especialitats que el PSPV ha anat eliminant de manera gradual des que l'any 2011 obrira les seues portes en la localitat. Els vens de la localitat han de continuar traslladant-se a Castell per a rebre assistncia mdica en diferents especialitats, com s el cas de l'oftalmologia.
La circumstncia es produeix desprs que el passat 21 d'octubre, el PP presentara una moci per a exigir a l'alcaldessa que defensara els drets dels vens en lloc de maquillar les retallades de Ximo Puig. Una iniciativa que Merche Gal va recolzar per que, en la prctica, no s'ha tradut en millores.
La localitat, tal com ha assenyalat Silvana Rovira, regidora del PP a Almassora, ha inaugurat 2020 sense que les consultes d'especialistes que reclamem es recuperaren tornen a atendre els nostres vens. A aix se sumen les llistes d'espera que es registren en els centres de salut del nostre poble per a poder assistir a les consultes de metges d'atenci primria.
Per a la regidora, s fonamental que serveis bsics, que sn pilars del nostre estat de benestar, no s'esfondren. En matria sanitria, el Consell de Ximo Puig ha aplicat retallades que no sols hem patit els vens d'Almassora, amb menys especialistes o horaris reduts en el consultori mdic de la platja. El cstig ha arribat als centres hospitalaris, amb un increment de les llistes d'espera i retallades en matria sanitria.
En aquest sentit, per a Rovira, s fonamental que l'alcaldessa actue. No pot continuar maquillant una acci que mutila l'atenci sanitria en el nostre municipi. Perqu per davant de les seues sigles estan els vens, les famlies d'Almassora, que mereixen la millor atenci mdica i, sobretot, la protecci d'un partit que, amb el suport de Ciutadans, est ms ocupat a justificar a Puig que a servir al nostre poble.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana