Almenara: L'Associació Musical Santa Cecília d'Almenara celebra la seua festa amb moltes novetats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190754_117127/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190754_117127/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190754_117127/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 20-11-2019
L'Associació Musical Santa Cecília d'Almenara celebra la seua festa amb moltes novetats

L’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara (AMSCA) està aquesta setmana celebrant la festivitat de la seua patrona amb moltíssimes novetats en tots els àmbits. Així, a nivell orgànic, destaca el relleu en la presidència, ja que seran les primeres celebracions amb el nou president, Andrés Comas, al capdavant de l'entitat rellevant a Fernando Faubell després de cinc anys en el càrrec. A més la banda simfònica estrena director, amb l'arribada d'Àlex Puchades Romero que precisament dirigirà el seu primer concert en aquestes celebracions, substituint Miguel Bautista que ha dirigit l'entitat els últims nou anys. Finalment, també es dona la benvinguda en aquestes celebracions a una nova secció que s'incorpora a la família de la AMSCA, la coral CantdeCor que està dirigida per Pilar Forner Bayarri.
Una altra de les novetats que presenten les festes enguany és que en lloc de realitzar les activitats en un cap de setmana, s'ha creat la Setmana Cultural que engloba totes les activitats i celebraciontes tant de les bandes de música com de l’Escola de Música Si-Fa-Sol. Així des del dilluns passat es venen desenvolupant jocs i manualitats musicals, tallers de clarinet, oboé, batukada, música moderna o de cambra.
Dissabte que ve a la vesprada es realitzarà la recollida dels nous integrants de la banda simfònica, que enguany seran Carles Cruces Gómez, Marc Bernat Urtado, i Quique Galarza Saura, sent els tres de l'àmbit de la percussió. A més en aquesta edició de 2019, la Musa de la Música, serà Ángela Latorre Rebollar i el seu acompanyant, Alejandro Menés Rebollar.
A les 19.30 serà el concert de Santa Cecilia en el Centre FPA Paulo Freire, amb el debut del nou director. A més en el descans s'entregaran els instruments als huit nous educands. També destacar que enguany la Banda Juvenil incorpora a onze nous músics. A la nit, les celebracions seguiran en el poliesportiu.
El diumenge arrancarà amb una cercavila de la banda simfònica i la banda juvenil, per a donar pas al trasllat de Santa Cecilia fins a l'església per a celebrar la Santa Missa en la qual participarà a més de les dues bandes la nova coral CantdeCor. Els actes es tancaran amb el menjar de germanor.
El nou president, Andrés Comas, ha destacat “el creixement de l'entitat i l'aposta per les novetats d'enguany”. A més ha agraït “la col·laboració de totes les persones i entitats que ens donen suport al llarg de l'any” i ha convidat a la participació en les activitats previstes per l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana