Almenara: L'Ajuntament d'Almenara inicia l'elaboració del Pla Local per a la Inclusió i la Diversitat LGTBI


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227228_144040/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 08-05-2024
L'Ajuntament d'Almenara inicia l'elaboració del Pla Local per a la Inclusió i la Diversitat LGTBI

L'Ajuntament d'Almenara, a través de la regidoria d'Igualtat, ha iniciat les tasques per a l'elaboració del primer 'Pla Local per a la Inclusió i la Diversitat LGTBI d'Almenara' amb l'objectiu de realitzar un estudi per conèixer les necessitats de la població LGTBI.

La finalitat de la iniciativa és promoure la igualtat, el respecte i la inclusió de totes les persones a Almenara i eradicar les situacions de discriminació per orientació sexual o diversitat familiar, entre altres aspectes. També es busca garantir els seus drets i millorar la seva qualitat de vida.

Per a l'elaboració d'aquest pla s'ha creat un grup de treball tècnic amb representació de les àrees d'Igualtat, Cultural, Joventut, Educació, Esports, Turisme i Participació Ciutadana que s'està encarregant de realitzar, amb assessorament tècnic, una investigació i diagnòstic de la situació actual de la comunitat LGTBI a Almenara.

Per aquest motiu, dins d'aquest treball d'investigació i diagnòstic, un equip d'enquestadors i enquestadores estaran la pròxima setmana fent una sèrie d'enquestes entre els veïns i les veïnes d'Almenara. Les persones interessades també podran completar aquestes enquestes, que podran trobar a les xarxes socials, tant de l'Ajuntament d'Almenara com de la regidoria d'Igualtat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana