Alt Maestrat: Albocsser aprova 'online' el seu primer pressupost des de 2014


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195225_120990/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | Economa | 28-04-2020
Albocsser aprova 'online' el seu primer pressupost des de 2014

L'Ajuntament d'Albocsser ha celebrat durant el mes d'abril dues Juntes de Govern telemtiques, els dies 6 i 20, amb motiu de la declaraci de l'Estat d'Alarma. Les trobades virtuals s'han dut a terme a travs de la plataforma de vdeocridades "Zoom". La primera valoraci d'aquesta nova manera de realitzar les trobades de l'Equip de Govern ha sigut molt positiva, ja que en tot moment es va respectar el torn de paraula.

De la mateixa manera, aquest dimecres dies 29 d'abril tindr lloc el primer Ple telemtic d'Albocsser. De carcter extraordinari, la sessi plenria ha sigut convocada per a aprovar els pressupostos 2020 per al municipi. Una situaci de gran rellevncia pel fet que s la primera vegada des de 2014 que Albocsser comptar amb uns pressupostos nous. En els ltims mesos, l'Equip de Govern ha treballat amb un pressupost prorrogat sobre aquest de 2014. Cal assenyalar que, a causa de la situaci excepcional actual de crisi sanitria i econmica, s possible que alguna de les partides del pressupost 2020 patisquen modificacions per a adaptar-se a les necessitats del municipi.

El ple, que comenar a les 17h, es far de forma telemtica a travs de Zoom. Des de l'Ajuntament s'ha posat a la disposici d'aquells membres de l'Equip de Govern o de l'oposici que ho precisen els equips informtics de l'ajuntament per a poder connectar-se a Zoom. Aquelles persones que estiguen en el consistori ho faran complint sempre les mesures de seguretat i distncia recomanades.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana