Alt Palancia: L'escriptora Rosario Raro visita el Centre Ocupacional Alt Palància


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227216_144030/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 08-05-2024
L'escriptora Rosario Raro visita el Centre Ocupacional Alt Palància

El Centre Ocupacional Alt Palància va rebre ahir, dimarts 7 de maig, la visita de la reconeguda escriptora segorbina Rosario Raro. Acompanyada per l'alcaldessa de Segorbe, M.ª Carmen Climent, el regidor de Serveis Socials, Ricardo Pascual, i la coordinadora de serveis socials, M.ª Jose Perez, l'autora va compartir un moment molt especial amb les persones usuàries del centre.

Durant l'encontre, l'autora de l'editorial Planeta va gaudir d'un dinar amb els assistents, els quals també van tenir l'oportunitat de llegir un fragment de la seua última novel·la `Prohibida en Normandia' i formular-li preguntes sobre la seua obra i la seua carrera literària. L'escriptora va respondre amb entusiasme a totes les consultes i va signar exemplars de la seua novel·la.

Cabe destacar El Centre Ocupacional `Alt Palància' proporciona un espai dedicat al benestar de persones amb discapacitat en edat laboral, especialment aquelles que no s'integren en llocs de treball convencionals o centres especialitzats. Situat a Segorbe, el seu impacte s'estén a tota la comarca de l'Alt Palància, ofereix teràpia ocupacional, suport a la integració laboral i social, i foment de l'autonomia i hàbits de convivència.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana