Baix Maestrat: Els escolars de Canet lo Roig començaran la setmana a les aules prefabricades


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191316_117610/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/12/191316_117610/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/12/191316_117610/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/12/191316_117610/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 07-12-2019
Els escolars de Canet lo Roig començaran la setmana a les aules prefabricades


També s'han adjudicat les obres del construcció del nou col·legi a Pavasal

Tot està preparat perquè els escolars de Canet lo Roig assistisquen pròxim dilluns a classe a les aules prefabricades. Dijous passat es van recepcionar les obres i en els últims dies s'ha procedit a dotar les instal·lacions eventuals del mobiliari i el material necessari per a impartir les classes. A més, les aules prefabricades compten amb sistema de calefacció, aire condicionat i serveis. "La bona sintonia amb la direcció general d'Infraestructures Educatives i el treball conjunt ha possibilitat que s'avancen les gestions i, finalment, el dilluns els xiquets i xiquetes de Canet ja podran acudir a classe a les aules prefabricades", va explicar l'alcaldessa, María Ángeles Pallarés. Arrere queden les traves burocràtiques que van obligar a habilitar aules en dependències municipals perquè els escolars del municipi pogueren iniciar el curs amb certa normalitat.
Que Canet lo Roig dispose ja de les anhelades aules prefabricades no és l'única bona notícia per als veïns de la localitat que, en l'últim semestre, han viscut amb preocupació les incidències relacionades amb la falta d'infraestructures educatives; dijous passat, l'alcaldessa, María Ángeles Pallarés, i Antonio Escribano, en representació de Pavasal, van signar el document d'adjudicació de les obres de construcció del nou col·legi.
Els treballs del nou CRA Araboga compten amb un pressupost d'1.291.217,08 euros -finançats per la Conselleria d'Educació a través del programa Edificant, promogut per la Generalitat Valenciana- i un termini d'execució de 10 mesos.
Quant al calendari de les actuacions, Pallarés va explicar que "en els dies que queden fins a final d'any, es coordinarà el pla de seguretat i salut i s'habilitarà el centre de treball; i, a partir del 7 de gener, després de les celebracions nadalenques, es realitzarà la provisió de material i maquinària per a començar les obres de construcció del col·legi".
El nou aulari escolar comptarà amb 1 Unitat d'Educació Infantil, 3 Unitats d'Educació Primària, cuina, menjador i gimnàs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana