Benicassim: La Gurdia Civil ha detingut a una persona a Benicssim que aprofitava les eixides permeses per l'Estat d'Alarma per a vendre droga


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195437_121172/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | Sucesos | 12-05-2020
La Gurdia Civil ha detingut a una persona a Benicssim que aprofitava les eixides permeses per l'Estat d'Alarma per a vendre droga

Els gurdies civils seguien la pista de l'ara detingut, perqu havien tingut coneixement des que va comenar l'Estat d'Alarma, i aprofitant les eixides permeses, venia mitjanant encrrec substancies estupefaents, quedant amb els compradors en supermercats de la poblaci.
Iniciada la corresponent investigaci, van localitzar al sospits en el seu vehicle, i desprs de conducta a la seua identificaci i efectuar un registre a l'interior, van trobar en la part posterior del maleter una bossa contenint 111 grams de marihuana.
Per tot aix es va procedir a la seua detenci, tractant-se d'un home de 20 anys d'edat com a suposat autor d'un delicte de trfic de drogues. En tindre els agents indicis que en el domicili del suposat autor pogueren trobar-se ms substancies estupefaents, es va realitzar una entrada i registre degudament autoritzada on es van trobar 297 grams de marihuana, 120 euros en bitllets de 10 i 20 i una bscula de precisi per a pesatge.
El total de droga intervinguda ascendeix a ms de 405 grams de marihuana. El detingut juntament amb les diligncies instrudes han sigut posats a la disposici dels Jutjats de Gurdia de Castell.
L'actuaci ha sigut realitzada per efectius de la Gurdia Civil de Benicssim.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana