Betxí: Betxí inicia els tràmits perquè el Ral·li Transbetxí siga declarat Festa d'Interés Turístic Autonòmic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197165_122677/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 25-01-2021
Betxí inicia els tràmits perquè el Ral·li Transbetxí siga declarat Festa d'Interés Turístic Autonòmic

L’Ajuntament de Betxí aprovarà la pròxima setmana la sol·licitud per declarar el Transbetxí festa d’interés turístic autonòmic, després que s’hagen iniciat ja els expedients i la recopilació d’informació per dur endavant la iniciativa.
El procés es va encetar ja fa mesos, arran de la reunió que el regidor de Turisme de Betxí Raül Soria va mantindre amb la diputada provincial de Turisme Virgínia Martí i s’han intensificat amb els últims dies amb els contactes amb la secretària Autonòmica de Turisme.
Soria ha manifestat que “un esdeveniment tan genuí que congrega a centenars de persones tots els anys i que porta realitzant-se des del 1986 sols interromput per la pandèmia mereix tot el reconeixement i treballarem perquè aquesta declaració siga una realitat”.
En la reunió mantinguda en l’ens provincial també es van tractar altres temes d'interés per a la localitat com la promoció del recurs turístic del Palau, el foment de les visites en l'àmbit provincial o la inclusió de les rutes de senderisme de Betxí en el Turisme actiu de la província una vegada siguen homologades aquestes rutes.
Així mateix, també es va parlar de la promoció del Sant Antoni Pop Festival en la web de la diputació, una vegada l’esdeveniment s’incloga dins dels festivals de la província, on aquest constava en els fullets de la diputació en FITUR 2020.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana