Borriol: PP: Borriol senfronta a un pla dajust desprs de tancar 2018 amb ms d1,2 milions de factures en el calaix


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187406_114280/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 01-08-2019
PP: Borriol senfronta a un pla dajust desprs de tancar 2018 amb ms d1,2 milions de factures en el calaix

L'Ajuntament de Borriol es veur obligat a aprovar un Pla d'Ajust per a exercir un control sobre el malbaratament que Comproms ha provocat en la localitat. Aix ho ha advertit la portaveu del PP en la localitat, Chelo Vilarrocha, desprs que la passada setmana es feren pblics els impagaments, per valor d'1,2 milions d'euros, que la localitat deu a provedors.
La salut econmica de Borriol s dramtica. I no ho diu el PP, ho adverteix la intervenci municipal en un informe que anuncia l'obligaci d'aprovar un Pla d'Ajust per a reconduir aquesta nefasta situaci, ha explicat la regidora.
Per a Vilarrocha, la gesti dels diners de tots els vens no pot estar en mans d'un govern, el de Comproms, que desprs de quatre anys de gesti ha portat al nostre municipi a una situaci lmit. Demanem control, rigor i sentit com. No es pot jugar amb els diners pblics anunciant la bona salut financera de l'ajuntament i en el primer ple del nou mandat aportar un informe de l'interventor en el qual alerta de l'increment gradual del deute i reconixer una dficit d'1,2 milions d'euros.
Des del PP, tendim la m a treballar per Borriol, perqu s el nostre nic objectiu, millorar la vida dels nostres vens i garantir-los serveis i prestacions. Per per a aconseguir-ho hem de garantir una gesti responsable i rigorosa que no malgaste els fons de tot un poble. Aix les coses, assenyala Vilarrocha, ens trobaran per a construir i garantir servei, com vam demostrar aprovant un pagament a Reciplasa per la gesti de les brosses del municipi de 108.421,02 euros dijous passat en ple. Per no podem permetre que el tancament pressupostari de 2018 se salde en negatiu, amb 363.553,47 euros, o que a data 31 de desembre Comproms tinguera factures en el calaix impagades a provedors 835.909,38 euros.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana