Burriana: El PP demana reforçar la neteja en el polígon Carabona per a atraure empreses i no ratas


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187527_114369/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187527_114369/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 05-08-2019
El PP demana reforçar la neteja en el polígon Carabona per a atraure empreses i no ratas

Solá (PP) dóna veu a empresaris del parc industrial que exigeixen que els seus impostos se destinen a la conservació de la jardineria ineteja de l’entorn

El Grup Municipal del PP a Borriana ha donat veu a empresaris del polígon Carabona que reclamen la conservació de la jardineria i neteja de l'entorn industrial per a garantir que el parc és focus d'atracció d'empreses i no de rates.
El regidor del PP en la localitat, Carlos Solá, ha fet una crida al PSPV per a recórrer els polígons on s'assenten desenes d'empreses del municipi que “són un motor econòmic per a la ciutat i font de riquesa indiscutible”. En aquest sentit, “i atès que paguen els seus impostos, reclamen una major conservació i adequació de l'espai que ocupen, perquè és evident que recórrer un polígon on les brosses es multipliquen o és evident l'absència de treballs de jardineria no és una bona carta de presentació per a qui estudia situar la seua empresa en el nostre municipi”.
Alguns empresaris del sector han denunciat l'abandó de contenidors en una dels carrers del polígon, així com d'estris, brosses i voluminosos sense cap tipus de control. A aquesta situació se suma l'estat d'abandó de voreres i espais comuns “que haurien d'estar subjectes a un pla de manteniment que evitara la degradació, el risc d'incendis i la proliferació de plagues”.
Per a Carlos Solá, “Borriana necessita que es posen en valor les seues capacitats i fortaleses, i el sòl industrial que posseïm és excel•lent, solament fa mancada respectar-ho, invertir en la seua conservació i oferir-ho perquè arriben capitals que generen ocupació i greixen l'economia”. En aquest sentit, ha assenyalat el regidor del PP en la ciutat, “al nostre partit ho van a trobar sempre que desitgen treballar per millorar les condicions de Borriana, perquè aquest és l'únic objectiu que ens mou a treballar per la nostra ciutat i a millorar la qualitat de vida i el servei als nostres veïns. La nostra mà tendida per a treballar per a posar en valor a la nostra ciutat, no per a enfonsar-la i abandonar-la”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana