Burriana: El PP tendeix la m a PSPV i Comproms per a defensar als citricultors de Borriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190550_116935/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-11-2019
El PP tendeix la m a PSPV i Comproms per a defensar als citricultors de Borriana

El Grup Municipal del Partit Popular de Borriana ha tendit la m a PSPV i Comproms per a recolzar una moci en defensa dels citricultors de Borriana. L'objectiu d'aquesta iniciativa s ser capaos de donar al als professionals d'un sector que l'estan passant mal i que afecta a centenars de famlies de la nostra ciutat.
Aix ho ha argumentat el regidor del PP a Borriana, Vicente Tejedo, qui ha confiat que la moci que exigeix desbloquejar l'ordre d'ajudes de mnimis per als professionals del camp ha d'arribar sense dilaci. El PSOE est bloquejant huit milions d'ajudes que han de compensar les prdues de la campanya del passat any. I ha de fer-ho perqu s una soga que cada vegada ms asfxia al sector, del qual viuen moltes famlies de la nostra ciutat.
Per a Vicente Tejedo, per damunt de colors poltics i ideologies, per damunt de les sigles dels partits, est Borriana. Per aquest motiu, aquesta iniciativa que presentem al ple pretn aconseguir un suport unnime que garantisca la protecci dels vens que s'empren en el camp i que demanden que s'activen ajudes que els garantisquen oxigen i futur.
La decisi del PSOE de bloquejar la convocatria d'aquesta ordre d'ajudes s injusta. Incompleixen el seu comproms de donar suport al sector i castiguen a un sector que encadena crisi cada any. Per aquest motiu, la proposta que Tejedo defensa planteja que, en cas que els afectats per les prdues de la campanya 2018-19 no puguen accedir a la convocatria, s'habilite una partida pressupostria extraordinria. Perqu si aquestes ajudes no arriben a qui les espera, tornarem a fracassar en l'intent de donar suport al sector.
Des del Partit Popular de Borriana esperen el suport sense fissures de tota la corporaci. Aquesta s una moci que defensa a la nostra ciutat, que reivindica a Borriana com a bressol citrcola i que mira pels agricultors, no per les sigles, ha concls Tejedo.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana