Burriana: Fuster (PP): El PSPV ha convertit en diana a Borriana perqu l'nic objectiu s cobrar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191453_117724/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 11-12-2019
Fuster (PP): El PSPV ha convertit en diana a Borriana perqu l'nic objectiu s cobrar

El PSPV ha convertit en el centre de la diana a Borriana amb l'nic objectiu que a final de mes puguen ingressar les seues nmines. Aix de contundent es va mostrar ahir el portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, qui va acusar el PSPV i Comproms de castigar fiscalment a les famlies amb pujades d'impostos per a finanar l'increment de sous que totes dues formacions han pactat.
La realitat de Borriana s que PSPV i Comproms sn ac per a cobrar, no per a treballar. I prova d'aix s que el primer que van fer va ser pactar una pujada de sous, 100.000 euros ms per a engrossir els seus comptes bancaris. I la resta, despatxos. El carrer no existeix. No importa.
El projecte de pressupostos que el PP va votar ahir en contra ataca a la butxaca dels vens amb una pujada de la taxa dels fems i una pujada de l'IBI. En cinc anys de govern de PSPV i Comproms, el fem s'incrementa un 29,5% i el vitet arriba ara amb l'increment del 5% de l'IBI. Per a rascar-li la butxaca a les famlies sn professionals, per a treballar no els trobaran.
Per a Juan Fuster, el PP no pot ser cmplice d'una coalici de butxaques. Borriana est per damunt d'un tracte econmic entre dos partits que no han tingut vergonya a carregar en els vens una pujada de sous que ells s'embutxacaran en els seus comptes. Enfront dels qui en l'horitz noms tenen el compte corrent, nosaltres continuarem defensant a les famlies i als vens, treballant per una Borriana que ambicione prosperitat i futur. El desenvolupament que mereix una ciutat que ha sigut motor econmic i que el PSPV ha afonat a fora d'incapacitat i droperia.
Per a nosaltres, les persones continuaran sent l'nic objectiu del nostre projecte. Perqu hem vingut a servir a Borriana i no a servir-nos dels vens, com lamentablement ha fet el PSPV des de fa ms de 4 anys i com continuar fent en 2020, apoltronats en les seues butaques, en el confort dels seus despatxos i amb la calor dels colpets del seu soci, Comproms.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana