Burriana: Ms de mig any de retrs per a signar l'acta de replanteig de les obres del Jaume I


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197525_122963/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 26-02-2021
Ms de mig any de retrs per a signar l'acta de replanteig de les obres del Jaume I

Va arribar el dia de signar l'acta de replanteig de les obres del Jaume I. Ha sigut amb ms de mig any de retard sobre les ltimes previsions i dos mesos i mig desprs que s'impartira l'ltima classe.

De fet, va ser la prpia alcaldessa, Maria Josep Safont, qui al desembre de 2019 anunciava per a l'estiu de 2020 l'inici de les obres d'enderrocament. Una previsi que no sols no s'ha complit, sin que s'ha desviat en ms de mig any.

Esta volta s -al contrari del que va ocrrer amb Golf Sant Gregori-, l'alcaldessa ha acudit a signar l'acta de replanteig.

Les primeres previsions apuntaven al fet que les obres havien de comenar el passat curs 2019-20. Per no va anar aix. De fet, no va ser fins a juliol de 2020 quan es va comenar a preparar el solar del vell IES Llombai per a acollir els barracons. I, clar, tant de retard va suposar que les classes no van poder arrancar en barracons. I tampoc es va fer el trasllat el mes d'octubre, com es va dir llavors.

Els alumnes van accedir als barracons uns dies desprs de finalitzat el perode de les vacances de Nadal. Des d'aqueix dia i fins la setmana vinent, ni rastre de mquines per a derrocar el Jaume I.

Sembla que no hi ha pressa per construir el nou IES Jaume I. I s que l'acta de replanteig s'ha signat aquest divendres, ltim dia laboral del mes de febrer. El curis s que l'acta de replanteig s'ha signat quasi dos mesos i mig desprs que les aules ja no acullen a cap alumne (abans de Nadal).

La previsi s que l'institut estiga acabat al final del 2022, encara que amb els retards que ja ha albergat, s possible que el curs 2022-23 acabe sense estrenar el nou aulari.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana