Castelló: Espaitec llança la 3ª edició de l'Escola Business Angels - Castelló Global Program


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/9/213093_134561/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 12-09-2023
Espaitec llança la 3ª edició de l'Escola Business Angels - Castelló Global Program

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, ha llançat la tercera edició de l'Escola Business Angels - Castelló Global Program en col·laboració amb La Salle Technova. Aquesta edició avançada del programa està dirigida a CEOs d'empreses i inversors que desitgen aprofundir en els processos i estratègies d'inversió en startups.

L'objectiu d'aquesta edició és oferir una formació avançada que permeti als participants ampliar els seus coneixements sobre inversió en startups i enfortir l'ecosistema empresarial de la província. El programa està dirigit tant a inversors que busquen diversificar les seues inversions com a empreses que volen col·laborar amb startups per a augmentar la seua competitivitat.

El programa consta d'un total de 25 places, que s'assignaran per ordre d'inscripció. Es reservaran 12 places per a persones amb domicili social o fiscal en la província de Castelló. En cas de superar el nombre màxim d'inscrits, es crearà una llista d'espera per a cobrir possibles baixes en el programa.

El termini d'inscripció finalitza el 22 de setembre de 2023 a les 14:00 hores. Una vegada finalitzat el termini d'inscripció, es durà a terme un programa de formació de 20 hores, en el qual es treballaran temes com la valoració avançada de startups, la construcció del perfil d'inversor privat, la due diligence, el lideratge i la sindicació, i les finances per a inversors.

Per a obtindre més informació sobre el programa i consultar les bases d'inscripció, es pot visitar la pàgina web oficial de Castelló Global Program.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana