Castelló: El Patronat Provincial de Turisme de Castellón activa subvenciones por más de 1,5 millones de euros


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224695_142189/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 19-03-2024
El Patronat Provincial de Turisme de Castellón activa subvenciones por más de 1,5 millones de euros

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputacio de Castello ha activat les bases que regiran les convocatories de subvencions i que ascendixen a mes de 1,5 milions d?euros.

La Comissio Permanent del Patronat Provincial de Turisme, presidida pel vicepresident i responsable de l?area, Andres Martinez, ha aprovat per unanimitat fins a nou bases reguladores de subvencions destinades a reforçar la promoció, la desestacionalització i la projecció turística del conjunt de la provincia.

En primer lloc, la Comissio Permanent ha aprovat les bases i convocatòria de subvencions a ajuntaments o els seus organismes autònoms per a l'organització de Festes Declarades d'Interes Turístic.

Quant a les subvencions per a informadors turístics, el pressupost ascendeix a 400.000 euros.

Pel que fa a les bases que regularan les ajudes destinades a la producció de material promocional en línia i off-line, estes estan dirigides als municipis no turístics.

Per a l'organització d'esdeveniments gastronòmics, el Patronat Provincial de Turisme destina una partida econòmica de 90.000 euros per a aquells ajuntaments que organitzen este tipus d'esdeveniments.

Respecte a l'enfortiment del producte turístic per a mancomunitats, associacions intermunicipals i consorcis, les subvencions ascendixen a un total de 550.000 euros.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana