Castelló: CaixaBank i Fundació Caixa Castelló recolzen els projectes socials de 38 associacions a Castelló


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 06-05-2024
 

CaixaBank i Fundació Caixa Castelló recolzen els projectes socials de 38 associacions de la província de Castelló que han presentat les seues iniciatives a la `Convocatòria Social 2024'. Aquesta edició està dotada amb un total de 100.000 euros.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és impulsar l'ocupació, el desenvolupament local i millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat, persones grans i altres col·lectius en risc d'exclusió social.

A l'edició d'enguany s'han presentat un total de 62 projectes del teixit associatiu de la província de Castelló, àmbit territorial de la Fundació Caixa Castelló, un 7% més que en 2023, de les quals han sigut seleccionades 38 iniciatives. Està previst que l'execució dels projectes beneficie un total de 3.856 persones de la província.

Les entitats beneficiàries d'enguany són diverses, incloent associacions com AFANIAD, APNAC, Creu Roja Espanyola a Castelló, i ASPANION, entre d'altres.

La Fundació Caixa Castelló és una institució privada sense afany de lucre que va iniciar la seua activitat en la segona meitat de l'any 1991 amb personalitat jurídica pròpia per a complir, per temps indefinit, la labor continuadora de l'Obra Social de la Caixa d'Estalvis de Castelló.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana