Castelló: Obres de la Zona de Baixes Emissions en el Raval Sant Feliu prop de la seua finalització


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227120_143965/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 06-05-2024
Obres de la Zona de Baixes Emissions en el Raval Sant Feliu prop de la seua finalització

Les obres de la Zona de Baixes Emissions en el Raval Sant Feliu estan avançant a bon ritme, segons va informar el regidor d'Urbanisme i Infraestructures, Sergio Toledo. En una reunión amb tècnics i responsables de l'empresa encarregada de les obres, es va confirmar que els carrers del projecte a Castelló estaran a punt pròximament, amb el carrer Sant Feliu en la seua recta final.

Toledo va destacar que s'ha habilitat un passadís interior al carrer Sant Feliu per facilitar el trànsit de veïns i comerciants, seguint l'èxit d'aquesta mesura al carrer Navarra. A més, es va anunciar que les obres als carrers Trinidad i Sant Lluís començaran la setmana que ve amb senyalització informativa per a desviaments.

El projecte de la Zona de Baixes Emissions va ser reorientat per l'actual govern municipal, evitant restringir una gran quantitat de sòl urbà. Es busca agilitzar al màxim les obres i coordinar els treballs per minimitzar les molèsties als ciutadans, amb horaris d'accés limitat i senyalització adequada.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana