Castelló: Més de 130 joves de secundària i universitaris realitzen la tercera edició de MicroMón en la UJI


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 10-05-2024
 

Més de cent trenta joves de secundària de la província de Castelló i de dos graus de la Universitat Jaume I han participat en la clausura de la tercera edició del projecte MicroMón UJI, un projecte de ciència ciutadana que busca conscienciar la ciutadania sobre el problema dels bacteris patògens multiresistents als antibiòtics i la recerca de nous microorganismes productors d'antibiòtics, a través de la metodologia de l'aprenentatge servei.

En aquesta edició els participants han estat estudiants de Laboratori Clínic i Biomèdic d'un institut de Castelló, alumnes de quart d'ESO d'un altre institut de la mateixa ciutat, estudiants de batxillerat de Vila-real i del cicle superior de Laboratori d'Anàlisi i Control de Qualitat de Benicarló, així com voluntaris de Medicina i Bioquímica i Biologia Molecular.

Durant la jornada de clausura, es van presentar els treballs i vídeos realitzats pels participants, es va mostrar un videojoc creat per combatre bacteris i es van entregar premis als assistents. MicroMón UJI és un projecte coordinat per la xarxa SWI@Spain-MicroMundo, amb el suport de la Societat Espanyola de Microbiologia i l'Agència Nacional del Medicament i Productes Sanitaris.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana