Castelló: El Patronato Municipal de Deportes ofrece actividades gratuitas en las playas de Castellón


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/5/228270_144796/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 26-05-2024
El Patronato Municipal de Deportes ofrece actividades gratuitas en las playas de Castellón

L'Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal d'Esports, oferta una sèrie d'activitats gratuites que tindran lloc del 24 de juny al 31 d'agost a les platges de Castelló.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins d'una programació que inclou activitats esportives, saludables i recreatives com Tai-chi, Aquafuncional, tallers creatius per a xiquets o exercicis destinats a persones amb mobilitat reduïda.

Les activitats es desenvoluparan dos dies a la setmana, dos hores per dia i seran itinerants, permetent a tots els participants accedir a les diferents platges. Aquesta proposta busca fomentar hàbits de vida saludable i oferir un espai d'oci i diversió per a tots els públics.

L'objectiu, des del Patronat d'Esports, és oferir activitats atractives a les platges que animen als usuaris a participar de la programació.

Encara que les activitats són gratuites, per a poder realitzar-les, es requereix una inscripció prèvia a la pàgina web del Patronat Municipal d'Esports o trucant al telèfon de contacte 964 23 65 12. Ací també es poden consultar tots els horaris i tota la programació disponible.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana