Diputaci髇 CS: La Diputaci avala la celebraci de l'Infinitri Half Triathlon a Pen韘cola pel seu potencial per a difondre la imatge de la prov韓cia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197814_123205/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 19-04-2021
La Diputaci avala la celebraci de l'Infinitri Half Triathlon a Pen韘cola pel seu potencial per a difondre la imatge de la prov韓cia

La Diputaci de Castell ha acollit aquest mat la presentaci de la noevna edici de l''Infinitri Half Triathlon', una de les competicions de triatl estrela del calendari que aterrar aquest pr騲im 25 d'abril a la localitat de Pen韘cola. La instituci provincial 閟 un dels organismes que aporta el seu suport a la carrera per la seua rellev鄋cia en el m髇 de l'esport i per servir com a recurs de promoci de la prov韓cia.

En la seua intervenci, el president Jos Mart ha recalcat que "閟 important que en aquest retorn gradual a la normalitat es facen aquests tipus de proves esportives''. "Malgrat les restriccions sanit鄏ies i la falta de p鷅lic", ha remarcat el mateix president, "閟 fonamental que la Diputaci done suport a aquest tipus d'iniciatives esportives ja que suposen un revulsiu econ騧ic i esportiu important". En la passada edici, la instituci va concedir a l'organitzaci una ajuda de 25.000 euros a trav閟 de la l韓ia de subvencions per concurr鑞cia competitiva per a la realitzaci de grans esdeveniments esportius. Aquest 2021 se seguir el mateix procediment per a dirimir l'aportaci provincial per a aquesta edici.

Amb el suport a aquesta iniciativa, la Diputaci espera posicionar aquesta competici esportiva com una de les m閟 importants del panorama nacional i internacional. Mart ha volgut agrair a les administracions i fundacions que, com la Generalitat i la Fundaci Trinidad Alfonso, han col穕aborat perqu aquesta aposta esportiva tire endavant.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana