Diputación CS: José Martí es reuneix novament amb el Partit Popular amb la intenció d'aconseguir un acord sobre els pressupostos de la Diputació de 2022


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199176_124444/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 30-11-2021
José Martí es reuneix novament amb el Partit Popular amb la intenció d'aconseguir un acord sobre els pressupostos de la Diputació de 2022

El president de la Diputació, José Martí, ha mantingut una nova reunió amb el Grup Popular per a continuar explorant vies d'acord de cara a l'aprovació dels pressupostos de la institució provincial per a 2022. En aquest sentit, ha assenyalat que «que estem fent passos cap a un possible consens amb el Partit Popular». En la trobada han participat els diputats de l'equip de govern Santiago Agustí i Santi Pérez, el portaveu del PP, Vicent Sales i la portaveu adjunta, Marí Ángeles Pallarés.

L'objectiu del president és «forjar acords que ens permeten aconseguir un pressupost de tots», que ha recordat que «es va començar a gestar el mes de setembre passat quan es van iniciar les reunions comarcals amb les alcaldesses i els alcaldes de la província». Segons ha explicitat que «seria ideal que fórem tots junts cap a un pressupost expansiu».

Cal recordar que l'equip de govern de Martí treballa en un pressupost per a l'any 2022 que superarà els 177 milions d'euros, una xifra històrica que «té com a objectiu clar avançar en la recuperació econòmica i social de la província, iniciada ja en aquest 2021, en el qual hem fet un esforç inversor important perquè els nostres ajuntaments disposen de fons per a fer front a l'impacte negatiu que ha provocat la pandèmia per la Covid-19».

Els 177 milions que maneja l'equip de govern, format per PSPV i Compromís, suposen un augment del 5,5 per cent respecte als comptes del present exercici. Un augment que reflecteix el«intens treball que s'està realitzant perquè ningú es quede arrere i tots els ajuntaments puguen continuar avançant en les actuacions que atenguen les necessitats de les seues veïnes i veïns».
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana