Diputación CS: El PPCS eleva a Diputació les demandes de les FCSE i Policia Local que el PSOE silencia en la seua modificació de la llei


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199180_124448/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 30-11-2021
El PPCS eleva a Diputació les demandes de les FCSE i Policia Local que el PSOE silencia en la seua modificació de la llei

El Grup Parlamentari del Partit Popular en Diputació ha registrat una iniciativa en la institució amb l'objectiu d'exercir d'altaveu dels centenars de membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat (FCSE) i agents de la Policia Local de la província que el PSOE silencia i ignora en la seua modificació de la Llei de Seguretat Ciutadana.
La proposta es tramita després que la setmana passada la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, mantinguera una trobada en la Diputació Provincial amb una representació dels agents afectats per aquesta modificació legislativa i anunciara la seua intenció de defensar als qui ens protegeixen.
“És el nostre deure garantir la protecció dels qui garanteixen la nostra seguretat. És la nostra obligació donar veu als qui exposen la seua vida per a salvar la nostra i els qui sempre, en cas de necessitat, són ací”. Per això, ha assenyalat Mª Ángeles Pallarés, portaveu adjunta del PPCS en Diputació, “hem presentat aquesta iniciativa que porta la veu dels qui hem escoltat aquest passat dimecres a Castelló i el dissabte a Madrid fins a la Diputació Provincial”.
La proposta estableix la defensa del principi d'autoritat que garanteix l'actual Llei de Seguretat Ciutadana i reclama els mitjans oportuns per a l'acompliment de les seues funcions. “Qualsevol modificació de l'actual marc legal ha de contindre aquests principis i escoltar els agents als quals l'esquerra, lamentablement, ignora i menysprea”.
Perquè és a ells, recorda Pallarés, als qui “recorrem quan ens trobem en una situació de vulnerabilitat, com pot ser un atracament o un accident, i és a ells als qui hem de garantir protecció perquè la nostra societat continue sent segura”. Per a aconseguir-ho, ha assenyalat la portaveu adjunta del PPCS en Diputació, a més d'aquesta iniciativa portarem la reforma de la llei davant el Tribunal Constitucional i “el nostre president, Pablo Casado, s'ha compromés a derogar-la quan assumisca les responsabilitats al capdavant del Govern d'Espanya”.
“No entenem com el PSOE es dedica a atacar i desprotegir als qui ens donen seguretat, sobretot quan a més estem assistint a un increment del nombre de delictes a la província que s'ha disparat un 20% entre gener i setembre de 2021 respecte al mateix període de l'any 2020”. “Fa falta inversió i protecció enfront d'aquest intolerable càstig cap als qui vetlen per la nostra integritat”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana