Diputación CS: La Diputació de Castelló impulsa la segona edició del concurs de fotografia ¡Naturalízate!'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/8/212271_134067/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/8/212271_134067/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 27-08-2023
La Diputació de Castelló impulsa la segona edició del concurs de fotografia ¡Naturalízate!'

La Diputació de Castelló anuncia la segona edició del concurs de fotografia ¡Naturalízate!', amb l'objectiu de visibilitzar el medi natural de la província.

El certamen compta amb una dotació econòmica de 4.000 euros en premis i busca destacar els contrastos de la província, com la costa i l'interior, la secà i els marjals, els boscos, la plana i les muntanyes.

La Diputació establix una categoria general en la qual es lliuraran premis de 1.000 euros per al guanyador, 700 euros per al segon lloc i 500 euros per al tercer, així com nou accèssits de 200 euros cadascun.

Les bases del concurs ja han sigut aprovades i publicades en el Butlletí Oficial de la Província, i estan disponibles per a la seua consulta en la pàgina web de la Diputació.

Els participants podràn presentar una única fotografia original que reflexe la flora, fauna o paisatge de la província de Castelló.

Les obres podràn ser enviades de forma telemàtica, mitjançant la seu electrònica, o entregades en el registre general de la Diputació o en les oficines d'assessorament als municipis.

El termini de presentació de les fotografies és de 30 dies naturals des de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana