Diputación CS: La Diputació de Castelló busca aprofitar els fons europeus per a vertebrar el territori


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/11/216665_136840/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 06-11-2023
La Diputació de Castelló busca aprofitar els fons europeus per a vertebrar el territori

La Diputació de Castelló ha convocat als pobles de l'interior de la província a participar en una jornada que analitzarà l'impacte dels fons europeus en la vertebració del territori. L'esdeveniment es durà a terme el 9 de novembre a Tírig, en l'Alt Maestrat.

La vicepresidenta primera de la Diputació Provincial de Castelló, María Ángeles Pallarés, ha expressat el seu interès en què els alcaldes i ciutadans dels pobles de l'interior puguen accedir a les ajudes europees amb la finalitat de millorar la qualitat de vida en aquestes zones i promoure el seu desenvolupament.

La jornada, que forma part de la XXI Setmana Europea de les Regions i Ciutats, està organitzada per la Diputació Provincial de Castelló, la Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic de la Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública de la Generalitat Valenciana i el Centre Europe Direct Castelló.

Durant la jornada es tractaran les línies de finançament europea del Marc Financer Plurianual 2021-2027 i es presentarà la campanya audiovisual #EUinvierte del Centre Europe Direct Castelló per a promocionar els projectes europeus.

A més, l'empresa emergent de Castelló Naria Digital presentarà el seu projecte 'Ningú sense la seua ració diària', que opta al premi Regiostars de la Comissió Europea.

Amb aquesta iniciativa, la Diputació de Castelló busca aprofitar al màxim les oportunitats que ofereixen els fons europeus per a promoure el desenvolupament i la inclusió dels pobles de l'interior de la província.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana