Els Ports: Morella acull la 10a edici del Curs dintroducci a la didctica de la Xarxa Vives dUniversitats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189490_116030/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 11-10-2019
Morella acull la 10a edici del Curs dintroducci a la didctica de la Xarxa Vives dUniversitats

Aquest tindr lloc els dies 18, 19 i 20 doctubre a Vinars i Morella
El Teatre Municipal acollir el concert dAndreu Valor amb entrada gratuta amb motiu del 10 aniversari del curs
El Gremi de la Joventut del 54 Sexenni celebra una gran festa el dissabte 12 doctubre


La Sala del Justcia de lajuntament de Morella acollir, un any ms, el Curs dintroducci a la didctica de la llengua com a idioma estranger de la Xarxa Vives dUniversitats. Aix, aquest tindr lloc els dies 18, 19 i 20 doctubre en les seus de Vinars i Morella, de manera que la primera localitat albergar la jornada del divendres i la segona el dissabte. Finalment, els i les assistents al curs realitzaran una visita cultural a la ciutat de Morella el diumenge.

Cal destacar que aquesta s la 10a edici daquest curs que pretn formar al futur professorat per a lexercici de la docncia de la llengua en universitats de lexterior i el tractament de la variaci lingstica, la cultura i la literatura de laula. Per aquest motiu, el Teatre Municipal albergar el concert dAndreu Valor el dissabte a les 23.30 hores amb la presentaci del disc Poemitzat.

Daquesta manera, La regidora de Cultura, Roco Querol, ha destacat la importncia que un any ms la Xarxa Vives haja escollit Morella per a realitzar part del seu congrs. A ms, ha explicat que la formaci continua, en aquest cas del professorat, s molt important i ens alegra que les sales de lajuntament puguen acollir cursos i congressos de manera habitual.

Aquest curs de la xarxa est destinat a persones llicenciades i graduades en Filologia, preferentment en filologia catalana, Traducci i Humanitats. Aix, 40 alumnes i el seu professorat acudiran a Morella per a realitzar aquest curs durant tota la jornada. Cal apuntar que el primer bloc del curs simparteix a Vinars i la resta, blocs 2 i 3, seran a Morella. Aix, les classes a la capital dels Ports tractaran les Estratgies didctiques per a lensenyament de llenges estrangeres i la Literatura, cultura i dinamitzaci.

Cal recordar que la Xarxa Vives es va fundar a Morella lany 1994 amb 13 universitats. Actualment compta amb 22 universitats de quatre estats diferents. Aix es compon de la Universitat Abat Oliba CEU, la Universitat dAlacant, la Universitat dAndorra, la Universitat Autnoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat CEU Cardenal Herrera, la Universitat de Girona, La Universitat de les Illes Balears, la Universitat Internacional de Catalunya, La Universitat Jaume I, la Universitat de Lleida, la Universitat Miguel Hernndez dElx, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat de Perpiny Via Domitia, la Universitat Politcnica de Catalunya, la Universitat Politcnica de Valncia, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Ramn Llull, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Ssser, la Universitat de Valncia i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Festa del Gremi de la Joventut
El Gremi de la Joventut del 54 Sexenni de Morella organitza una festa aquest dissabte 12 doctubre per agrair als agremiats i agremiades el seu suport durant lltim Sexenni. Aix, les activitats comencen a les 12.00 hores amb teatre per als xiquets i xiquetes amb lactuaci dSplai Teatre amb Els contes de Tio Nelo. A la vesprada, la Plaa acollir als millors djs locals en una sessi de tardeo a partir de les 19.00 hores. A les 21.30 hores hi haur sopar de germanor a lEspai Firal i a partir de les 1.00 hores, festa amb lorquestra The Luxe i discombil.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana