Els Ports: El taller docupaci per a la conservaci de monts comena a treballar a lAlbereda de Morella


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193589_119580/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193589_119580/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193589_119580/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 20-02-2020
El taller docupaci per a la conservaci de monts comena a treballar a lAlbereda de Morella

Morella alberga durant lany 2020 el taller docupaci de les especialitats dactivitats auxiliars en conservaci i millora de monts i aprofitaments forestals. Aquest compta amb alumnes que durant un any es formen en treballs de neteja i millora forestals. Daquesta manera, els primers dies del curs shan centrat en la formaci ms terica i ara han comenat les tasques a lexterior, concretament a lAlbereda. Cal remarcar que aquestos sn els primers treballs que realitzen des del taller i est previst realitzar-ne altres en monts pblics, els voltants de Morella i diferents camins.
El regidor de Desenvolupament Rural, Medi Ambient, Monts i Camins Pblics, Joel Pascual, ha destacat que s un taller molt important que ha creat llocs de treball i de formaci en la conservaci i millora del mont. Ledil ha comentat que hi ha 10 alumnes que van comenar amb les classes teriques i ara han iniciat els treballs a lexterior, primer al pinar de lAlbereda i realitzaran treballs tamb a la Fbrica Giner. Finalment, Joel ha comentat que aquest taller tindr lloc durant el 2020 i est dividit en dos cursos de diferents nivells.
Aix, cal explicar que els primers sis mesos es realitzar lespecialitat en activitats auxiliars en conservaci i millora de monts, de nivell 1, i els segents sis mesos la part daprofitaments forestals, de nivell dos. A ms, compta amb 10 alumnes i tres persones per a realitzar les tasques de direcci dels cursos, personal docent i auxiliar dadministraci. Cal recordar que Aquest taller es realitza grcies a lajuda de LABORA Servei Valenci dOcupaci i Formaci.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana