Els Ports: Obres de millora al cementeri de Morella


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194361_120255/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/3/194361_120255/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 11-03-2020
Obres de millora al cementeri de Morella

Lajuntament de Morella ha previst realitzar una actuaci de millora en el cementeri de la ciutat. Aquesta obra tindr lloc en els nnxols que sencontren en mal estat, i saprofitar aquest espai per a construir sepultures noves. Aix, el consistori es posar en contacte amb els familiars dels i les titulars destos nnxols per a informar sobre aquesta situaci i decidir que fer i on traslladar les restes que ocupen els nnxols antics.
Cal explicar que es tracta de la zona ms antiga del cementeri de Morella. Aix, les famlies amb titulars daquestos nnxols shan dadrear a lajuntament per a traslladar les restes a una nova ocupaci. Aix, el termini per a posar en coneixement aquesta situaci es va obrir el passat 7 de mar amb la publicaci de lanunci nmero 29 al Butllet Oficial de la Provncia de Castell. Aquest s de 30 dies hbils des de la seua publicaci.
El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que aquesta zona del cementeri de Morella est en molt mal estat i cal una actuaci de millora per a endrear-la. Ledil ha explicat que des de lajuntament ens estem posant en contacte amb les famlies dels i les titulars daquestos nnxols perqu puguen decidir que fer amb les restes que ocupen esta zona del cementeri. A ms, ha afegit que les famlies dels i les titulars daquestes seupultures shan de dirigir a lajuntament per a conixer cadascuna de les situacions i solucions per allotjar les restes, algunes delles amb ms de 100 anys. Joan Carles ha comentat que el cementeri de Morella necessita nnxols nous, per la qual cosa hem decidit aprofitar esta actuaci per a enderrocar les sepultures que estan en mal estat i construir-ne de noves. Aix es continuar amb el servei que dna el cementeri.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana