Betx: Llauradors voluntaris fumiguen en Betx contra el Coronavirus


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194738_120521/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/3/194738_120521/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betx | General | 25-03-2020
Llauradors voluntaris fumiguen en Betx contra el Coronavirus

Dues brigades de llauradors voluntaris han comenat les accions de fumigaci general de tots els carres i places de Betx. Equipats amb el material de protecci personal necessari, al llarg de la passada nit sha polvoritzat la prctica totalitat de la poblaci amb les indicacions tcniques proporcionades pel Ministeri de Sanitat.
Esta s la primera de les actuacions globals que es duran a terme durant les prximes setmanes. De fet, sespera que a finals de setmana dues noves brigades tornen a fumigar els carrers del poble.
Vull donar les pblicament les grcies a tots els llauradors i empresaris agrcoles que han prestat voluntriament els seus equips per poder dur a terme totes estes accions de fumigaci del municipi, ha apuntat Alfred Remolar, alcalde de la localitat. Betx sempre ha sigut un poble molt solidari i en estos moments difcils que estem passant, s molta la gent que arrima el muscle per intentar eixir desta situaci al ms prompte possible. Remolar ha recordat que en estos moments la mxima prioritat nostra sn les accions de prevenci sanitria i dajuda social, mentre estem estudiant les ajudes econmiques que posarem en funcionament quant passe lepidmia.
Cal recordar que la brigada municipal ja fa diverses jornades que est fumigant intensament els punts ms sensibles de la localitat, com ara el Centre de Salut, el Mercat Municipal, les tendes dalimentaci i el mobiliari urb.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios