Generalitat Valenciana: CSIF es reuneix amb la consellera de Justícia i li transmet les seues propostes per a millorar i modernitzar els partits judicials


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/7/211189_133482/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 31-07-2023
CSIF es reuneix amb la consellera de Justícia i li transmet les seues propostes per a millorar i modernitzar els partits judicials

El sindicat CSIF s'ha reunit amb la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, per a exposar-li les necessitats dels partits judicials i els seus funcionaris.

CSIF ha sol·licitat la renovació d'infraestructures judicials i la equiparació del complement específic autonòmic a nivell nacional.

A més, sol·licita la reversió de la provincialització dels jutjats de Penal i de la comarcalització dels de Violència sobre la Dona.

El sindicat considera que la reunió ha sigut positiva i que la consellera ha mostrat predisposició a treballar en la problemàtica.

CSIF també ha destacat el retard en la renovació de les seus judicials, recordant el pla anunciat en 2018 que encara no s'ha complert.

La consellera s'ha compromés a investigar per què no s'ha dut a terme el pla i per què s'han cancel·lat projectes com el de Torrent.

El sindicat ha destacat la importància de tindre en compte l'opinió dels funcionaris de Justícia i espera una voluntat de negociació en el futur.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana