Generalitat Valenciana: Candela Anglés destaca el descens de l'atur juvenil amb l'actual Consell de Carlos Mazón


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225457_142783/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 03-04-2024
Candela Anglés destaca el descens de l'atur juvenil amb l'actual Consell de Carlos Mazón

La portaveu d'Ocupació del GPP, Candela Anglés, ha mostrat la seua preocupació davant de les dades d'ocupació en els més joves, situats en una mitjana d'atur del 28,8% a nivell nacional i ha assenyalat que 'amb el Botànic l'atur juvenil estava per damunt de la mitjana nacional durant tots els anys'. No obstant això, amb el govern de Carlos Mazón 's'ha aconseguit baixar en uns pocs mesos fins al 27,7%'.

Candela Anglés també ha posat en valor que 'l'ocupació juvenil és prioritat per al Consell de Mazón, amb polítiques actives d'ocupació' com ara, 'tallers innovadors d'ocupació i formació per a Entitats Locals amb contracte i sou des del primer dia o l'aposta per la inversió en el nostre sector productiu, que genera un 85% d'empleabilitat mentre que en Ajuntaments només un 35%'.

A més, la diputada popular ha assenyalat l'aposta del Consell per la FP 'a través d'un nou sistema que s'adapte a les demandes i necessitats de les empreses'. En aquest sentit, Anglés ha recordat que 'el Consell de Carlos Mazón durà a terme la major Oferta Pública d'Ocupació de la història per reduir el nombre d'interins, ja que actualment la Comunitat Valenciana compta amb un 54% d'interins quan el màxim permès per llei és un 8%'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana