l'Alcora: Falomir continuar traient el 'despatx al carrer' els dijous per atendre els vens


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186152_113233/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 13-06-2019
Falomir continuar traient el 'despatx al carrer'  els dijous per atendre els vens

?El motiu de programar un dia fix a la setmana s facilitar que els ciutadans puguen posar-se en contacte amb mi, b per telfon o a travs de les xarxes socials, per quedar i comentar-me les seues propostes, queixes, suggeriments...?

L'alcalde en funcions de l'Alcora, Samuel Falomir, ha anunciat la continutat de la iniciativa ?despatx al carrer?, posada en marxa durant la present legislatura, que est a punt de finalitzar.
D'aquesta manera, els dijous, Falomir seguir traslladant el despatx d'alcaldia al carrer amb la finalitat de recrrer la localitat i visitar amb els vens aquelles zones en les quals s necessari actuar per tal de millorar o reparar deficincies.

?El motiu de programar un dia fix a la setmana s facilitar que els vens i venes puguen posar-se en contacte amb mi, b per telfon o a travs de les xarxes socials, per a quedar i comentar-me les seues propostes, queixes, suggeriments...?, ha explicat el primer edil.

Per, a ms dels dijous, ?isc a recrrer els carrers sempre que tinc ocasi? ?ha continuat Falomir? i s que ?veure in situ les coses i parlar amb la ciutadania s la millor manera de donar les solucions adequades als problemes, a all que la gent necessita i espera?.

L'alcalde ha detallat que ?a vegades, la soluci s fcil i rpida, per unes altres s ms costosa i s'ha de tindre un poc ms de pacincia. Jo prenc nota de tot per traslladar-ho al personal tcnic i, d'aquesta manera, valorar la situaci, i si s viable, iniciar els trmits i les gestions oportunes.

En aquest sentit, Falomir ha posat en valor el nou contracte de manteniment de carrers i camins, que permet donar una resposta ?ms rpida i efica? als problemes que planteja la ciutadania.

I en els assumptes que no sn competncia de l'Ajuntament ?tampoc ens quedem de braos plegats? perqu els traslladem a l'administraci corresponent.

?No sc un alcalde de despatx, la veritat s eixa?. Aix de contundent s'ha manifestat Falomir, que encara que considera que ?a l'ajuntament tamb es tracten assumptes importants, reunions necessries i s'atn molts vens i venes? reafirma que ?eixir al carrer s fonamental?.

?Del que ms orgulls em sent s de ser l'alcalde que sempre m'havia proposat, un alcalde proper i implicat?. I s que ?s aix com entenc i visc la poltica, des del dileg, la transparncia i la proximitat?, ha sentenciat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana