La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ingressa el 100% de les ajudes directes als autònoms afectats per la pandèmia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2022/1/199546_124779/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 12-01-2022
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ingressa el 100% de les ajudes directes als autònoms afectats per la pandèmia

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha ingressat ja el 100% de les ajudes directes a autònoms i pimes dels sectors més afectats per la pandèmia, especialment a aquells que es van veure obligats a tancar o que van veure molt reduït el seu negoci. En total, 880.364,77 euros que s'han injectat directament a 300 empreses i autònoms locals.

El regidor de Política Econòmica, Jorge García, ha fet balanç de la gestió de les línies d'ajudes cofinançades per l'Ajuntament, la *Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana "per transparència i per donar comptes a la ciutadania". S'han atorgat 696.594,59 euros a Resistir i 183.770,18 euros en *Reactivem en les seues diferents fases.

A aquestes quantitats cal sumar els 84.000 euros dels bons comercials de la campanya nadalenca i que s'han posat en circulació directament en el comerç local "multiplicant la despesa i afavorint les compres a la Vall d'Uixó", ha destacat García. L'edil ha afegit la importància de "realitzar una política econòmica expansiva dins de les nostres competències, per a estar al costat del nostre teixit social i econòmic".

Les ajudes dels Plans Resistir i *Reactivem han arribat principalment als sectors de l'hostaleria, turisme, cultura i gimnasos, però també a mercats ambulants, estètica, perruqueria, esdeveniments, moda, calçat, animació infantil, floristeria, pirotècnia...
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana