La Vilavella: L'alcaldessa de La Vilavella es reuneix amb el President de la Diputaci per valorar la situaci municipal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195944_121616/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 07-07-2020
L'alcaldessa de La Vilavella es reuneix amb el President de la Diputaci per valorar la situaci municipal

L'alcaldessa de la Vilavella Mari Carmen Navarro s'ha tingut aquest migdia la primera reuni de la legislatura amb el president de la Diputaci de Castell Jos Mart. Durant la reuni s'ha posat en valor la collaboraci que totes dues institucions tenen per al benestar dels *vilavelleros, un intercanvi d'opinions del qual la prpia alcaldessa ha manifestat haver eixit amb esperana que el treball en com ens aporte a tots un gran benefici.
En la reuni s'han posat sobre la taula les necessitats que el consistori pateix des de fa ms d'un any. L'Ajuntament de la Vilavella s'ha vist obligat a avanar prop de 420.000 euros corresponents a programes condicionats a ajudes en la seua majoria de la Generalitat Valenciana des de 2018, i unes altres que ha d'abonar la prpia Diputaci de Castell.
Navarro ha explicat el difcil que suposa mantindre aquest avanament per a un ajuntament com la Vilavella. Tamb ha aprofitat per a agrair la collaboraci que la instituci provincial ha prestat al municipi a travs del Fons de Cooperaci, aix com les ajudes prestades en matries de serveis socials. L'alcaldessa ha destacat especialment el suport incondicional rebut en la lluita contra el *covid-19: La Diputaci de Castell ha prestat un suport fonamental a la Vilavella i ha sabut unir forces per damunt de colors poltics en els moments ms durs.
Finalment, ha recordat a Mart la necessitat que la Diputaci s'implique en obres vitals per al municipi: com s el cas de la renovaci de la xarxa d'aigua per al consum hum en el nucli urb. Segons la primera edil la implicaci de la Diputaci com a Ajuntament d'Ajuntaments contribueix significativament al benestar de tots els vens de la Vilavella.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana