Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà viu la seua primera jornada festiva celebrant la multitudinària desfilada de carrosses


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187796_114598/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 14-08-2019
Les Coves de Vinromà viu la seua primera jornada festiva celebrant la multitudinària desfilada de carrosses

Les Coves de Vinromà ha donat el tret de sortida a les festes patronals en honor a l'Assumpció i Sant Roc celebrant la desfilada de carrosses, un dels actes més multitudinaris dels festejos.

Les diferents colles, que elaboren artesanalment les carrosses, han recorregut els carrers per a exhibir les seues creacions al públic acompanyades pels grups d'animació musical Brasil Pandeiro, l'Associació de Bombos i Tambors del municipi, la Unió Musical Covarxina i el Grup de Dolçainers local.

Així mateix, la setmana festiva ha començat al matí en la plaça Espanya, on les regines i dames han donat per inaugurades les festes des del balcó de l'Ajuntament. Posteriorment, s'ha disparat un espectacle pirotècnic a càrrec de Pirotècnia Tomás.

La jornada ha finalitzat amb un sopar popular, que ha congregat a 600 persones, i amb la música del dj Rafa Disco Pkado i Disconectar.

Entre l'agenda d'actes del dia també ha destacat la inauguració de l'exposició de papiroflexia ‘Pardal que vola, a la cassola’, de Francesc V. Martí, que podrà visitar-se a l'Església Vella.

La jornada del dijous 15 d'agost estarà dedicada a la patrona, per la qual cosa els actes religiosos centraran la jornada amb la missa, la processó i l'ofrena de flors a l'Assumpció. L'actuació del grup de danses, el ball pla, les activitats infantils i l'actuació de l'orquestra Monkey completen la programació.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana