Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà ja treballa en el condicionament de la piscina municipal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195362_121111/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 08-05-2020
Les Coves de Vinromà ja treballa en el condicionament de la piscina municipal

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà continua amb els treballs de condicionament en les piscines municipals amb l'objectiu d'adequar-les de cara a la temporada d'estiu i continuar millorant el servei als veïns i veïnes.

Actualment, s'estan realitzant algunes actuacions en la piscina gran, on es reforçarà una de les parets laterals, es canviaran les peces de gresite desbaratades per taulells nous i s'asseguraran les escales per a millorar les condicions de bany dels usuaris. A més, es rejuntará tot el gresite i es procedirà a una neteja a fons d'aquest espai.

Aquesta actuació també contempla la instal·lació de nous comptadors d'aigua en les dos piscines amb la finalitat d'independitzar el seu consum. Una altra de les intervencions que s'està escometent és la construcció d'una caseta per a situar la cloradora. Així mateix, s'està canviant la connexió d'aigua del poliesportiu i en les últimes setmanes ha conclòs la millora de la piscina infantil, on s'ha renovat el recobriment interior amb nous taulells.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “seguim amb els treballs d'adequació d'aquestes instal·lacions per a aportar, any rere any, millores en els serveis que s'ofereixen als veïns i veïnes”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana