Nules: Nules demana a la Generalitat una oficina de turisme per a Mascarell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193346_119370/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 13-02-2020
Nules demana a la Generalitat una oficina de turisme per a Mascarell

LAjuntament de Nules ha iniciat els trmits per a dotar Mascarell duna Oficina de Turisme, per a aquest motiu ha sollicitat a la Generalitat Valenciana mitjanant el programa de la xarxa Tourist Info una Oficina de Turisme per a aquesta poblaci.

Ats que Mascarell no t Oficina de Turisme prpia quan est declarat com a B dInters Cultural (BIC) i que recentment sha potenciat el seu patrimoni amb inversions importants sollicitem a lorganisme competent la installaci duna Oficina de Turisme amb el mobiliari i senyalitzaci adequats, comenta el regidor de Turisme i de Mascarell, Guillermo Latorre.

Aix doncs, des de la Regidoria de Turisme sha posat a disposici de lAdministraci autonmica la planta baixa de lajuntament de Mascarell; a ms en la petici formal realitzada sassenyala que a ms del local es disposa dinformaci turstica i de personal qualificat per a poder atendre aquest servei.

Latorre afegeix que Mascarell s lnic recinte totalment emmurallat de la Comunitat Valenciana, tot un reclam turstic, per aix no sentn que no tinga una Oficina de Turisme prpia.

De manera que, en el cas que la Generalitat Valenciana aprove aquesta nova Oficina de Turisme, aquesta localitat de la comarca de la Plana Baixa tindr un total de tres Tourist Info, una a Nules, una altra a les Platges de Nules, i la tercera a Mascarell.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana