Nules: Una vena de Vila-real dona positiu per COVID-19 i posa en alerta a Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/196038_121695/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 27-07-2020
Una vena de Vila-real dona positiu per COVID-19 i posa en alerta a Nules

Una vena de Vila-real ha donat positiu per Coronavirus i ha causat l'alerta a Nules, segons han confirmat a este diari fonts prximes. La notcia s'ha conegut aquest dilluns i ha suposat un autntic rebombori en el municipi.
Pel que sembla, la seua parella i uns amics van estar de festa a Penscola. Malgrat trobar-se b, van acudir a realitzar-se les proves del COVID-19 i van donar negatiu, motiu pel qual tots van decidir seguir avant amb un aniversari sorpresa que va tindre lloc divendres passat.
Va ser l'endem, dissabte passat, quan la xica va comenar a sentir-se malament i va decidir acudir a un centre sanitari i realitzar-se les proves que van acabar amb un resultat de positiu.
La resta d'integrants de la festa s'han sotms aquest dilluns a les proves, igual que de manera preventiva, tot el personal d'un local d'oci de la localitat en el qual van estar. Els propietaris d'aquest local han decidit aquest dilluns acudir a un centre privat i realitzar les proves a tot el personal i, mentre no es tinguen els resultats, han decidit, per precauci, tancar temporalment el negoci.
Pel moment sols Hi ha un positiu.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana