Nules: Nules suspn els actes pblics municipals fins el 15-N com a messures preventives davant la COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196532_122143/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 26-10-2020
Nules suspn els actes pblics municipals fins el 15-N com a messures preventives davant la COVID-19

La Junta de Govern Local, davant de la situaci derivada per la Covid-19 i el repunt de contagis registrat a Nules en les ltimes setmanes, ha acordat prendre noves mesures per a frenar i previndre la propagaci del virus en la localitat.

Per tant, fins al prxim 15 de novembre es suspenen tots els actes pblics municipals programats pels diferents departaments de lajuntament; i se suspn tamb lautoritzaci de cessi del sal multifuncional per a les activitats del CEAM. A ms, es retarda linici dels programes corresponents a la Unitat Respir i Conviu, que estava previst comenar en els prxims dies, fins a l1 de desembre.

Aix doncs, shan tancat els vestuaris tant del camp de futbol com del poliesportiu municipal, i no sautoritzar el seu s ni per als entrenaments ni per a les competicions.

Per altra banda, es va a reforar els torns de la Policia Local, especialment els caps de setmana, per a controlar el compliment de les mesures de prevenci i distanciament social en aquelles zones on sha observat ms incompliments, i vigilar tamb el toc de queda nocturn dictaminat per la Generalitat Valenciana.

Sn mesures amb les que es vol reforar les que han establert el Govern dEspanya i la Generalitat Valenciana que sampliaran segons evolucione la situaci sanitria en els prxims dies. En aquests moments la responsabilitat de cadasc de nosaltres s molt important, comenta lalcalde de Nules, David Garca.

Es vol tamb reforar els missatges a la ciutadania, mitjanant el ban municipal i les xarxes socials, per a conscienciar a la poblaci de limportncia de complir amb totes les recomanacions que es fan des de les diferents administracions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana