Onda: Ballester reitera a la Generalitat que salde el seu deute amb els municipis per a destinar els recursos a combatre la crisi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195551_121277/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 21-05-2020
Ballester reitera a la Generalitat que salde el seu deute amb els municipis per a destinar els recursos a combatre la crisi

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha participat, de manera telemtica, en la comissi de seguiment del Fons de Cooperaci Municipal de la Comunitat Valenciana, formada per representants municipals, de la Generalitat, de diputacions provincials i de la Federaci Valenciana de Municipis i Provncies.

La primera edil, que assumeix la responsabilitat de representar als municipis valencians, ha reclamat a la Generalitat que no incremente la seua morositat i salde ja el seu deute amb els municipis valencians, ja que aquesta situaci hipoteca la capacitat financera de molts ajuntaments i ara ms que mai sn necessaris aquests recursos per a destinar-los a combatre la crisi provocada per la *Covid-19 i reforar els serveis socials municipals. El pagament de les inversions del Fons de Cooperaci hauria de ser una prioritat en aquests moments.

Cal recordar que hui dia el Consell deu a tots els *ondenses un total de 1,982 milions d'euros que corresponen al Fons de Cooperaci Municipal, obres en collegis del Pla *Edificant, actuacions de millora dels polgons industrials o al pagament dels programes d'ocupaci, entre altres partides. Per part seua, el Ministeri d'Hisenda deu 779.391 euros a l'Ajuntament a travs de les inversions dels fons *EDUSI que encara no han ingressat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana