Onda: Onda tramita l'adhesi de les seues Tourist Info als Punts Violeta Turstics de la Comunitat Valenciana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198778_124049/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 14-09-2021
Onda tramita l'adhesi de les seues Tourist Info als Punts Violeta Turstics de la Comunitat Valenciana

L'Ajuntament d'Onda ha iniciat la tramitaci de sollicitud d'integraci de les oficines d'informaci turstica en el programa de Punts Violeta Turstics de la Comunitat Valenciana.

Mitjanant aquest nou servei, l'oficina de turisme, a ms d'informar turistes, ajudar a les persones visitants vctimes de qualsevol mena d'agressi sexista. Per a aix, el personal de les oficines turstiques rebr formaci especfica de cara a exercir una labor d'assessorament bsic en matria de violncia masclista.

L'edil d'Igualtat i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha explicat que "el nostre objectiu s reforar el posicionament d'Onda com a destinaci turstica segura contra les agressions sexistes. Fem un pas ms en la labor de conscienciaci, prevenci i educaci per a erradicar aquest greu problema social que cada any pateixen centenars de dones".

Onda SOS
D'altra banda, cal recordar que l'Ajuntament d'Onda posa a la disposici dels seus ciutadans l'aplicaci mbil OndaSOS per a reforar la seguretat dels ondencs davant situacions de perill. Amb solo prmer un bot, l'App connecta de manera immediata amb la Policia Local que, en pocs segons i a travs de geolocalitzaci, es presenta en el lloc per a evitar possibles incidncies.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana