Onda: L'Ajuntament d'Onda prevé l'assetjament escolar a través de la Unitat d'Agent Tutor de la Policia Local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/226891_143797/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/226891_143797/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 01-05-2024
L'Ajuntament d'Onda prevé l'assetjament escolar a través de la Unitat d'Agent Tutor de la Policia Local

En el marc del Dia Internacional contra l'Assetjament Escolar, l'Ajuntament d'Onda, a través de la Unitat d'Agent Tutor de la Policia Local, ha dut a terme iniciatives per prevenir i abordar l'assetjament escolar en col·laboració amb els centres educatius del municipi.

Els agents especialitzats s'han desplaçat als diferents centres d'ensenyament per conscienciar sobre el bullying i oferir suport als joves, garantint un entorn segur i lliure de disputes.

L'assetjament escolar afecta el benestar emocional i acadèmic de 1 de cada 10 estudiants a Espanya, per la qual cosa la prevenció i la intervenció primerenca són fonamentals per crear entorns escolars segurs.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Paco Pastor, ha destacat la importància de treballar amb els centres educatius per garantir un entorn segur i acollidor per als xiquets i adolescents d'Onda.

La Unitat d'Agent Tutor de la Policia Local d'Onda està formada per agents especialitzats en respondre a les necessitats i conflictes dels xiquets en l'entorn escolar, promovent la prevenció i l'educació en valors dins les aules.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana