Plana Alta: LA UNIÓ de Llauradors reuneix dilluns que ve a Cabanes a 150 persones en una Jornada sobre el cultiu de l'ametler


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186749_113745/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 05-07-2019
LA UNIÓ de Llauradors reuneix dilluns que ve a Cabanes a 150 persones en una Jornada sobre el cultiu de l'ametler

· La Jornada compta amb destacats ponents i la col·laboració de nombroses empreses



5 de juliol de 2019.- LA UNIÓ de Llauradors celebra este dilluns en la localitat de Cabanes (Plana Alta) la seua I Jornada Tècnica sobre el cultiu de l'ametler, en la qual participaran més de 150 persones i intervindran destacats ponents relacionats amb la matèria.

La falta de rendibilitat d'altres cultius ha provocat una autèntica febre per plantar ametlers i també un creixent interés pel cultiu del pistatxo. La gran demanda d?informació sobre la fruita seca ha provocat que les places d'aquesta jornada s'esgotaren fa ja diversos dies.

En aquesta jornada es parlarà sobre les varietats d'ametla, la fertilització eficient i sostenible de l'ametler, el futur del cultiu, les tècniques de poda, la mecanització i la maquinària en el cultiu i també informació sobre el pistatxo i la seua adaptació en la Comunitat Valenciana. També està prevista una taula redona i una visita a una finca experimental.

Col·laboren en la mateixa la Diputació de Castelló, l'Ajuntament de Cabanes, CITA, Agromillora, New Holland, Cajamar, Tarazona, Vimar, Eurosemillas, El Vivero de Abel, Torre Agrícola, Proalmendra, Frutos Secos Sant Antoni i Almendras Barreda, entre altres.

La jornada s'iniciarà a les 10 hores i tindrà lloc en el Palau de Cristall de Cabanes ( Fra Gabriel Ripollés, 18).

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana