Segorbe: Francisco Jose Guerrero premiat amb el Mèrit Turístic 2023 de Segorbe de manera pòstuma


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227227_144039/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Segorbe | General | 08-05-2024
Francisco Jose Guerrero premiat amb el Mèrit Turístic 2023 de Segorbe de manera pòstuma

El Patronat Local de Turisme de Segorbe va decidir concedir el premi al 'Mèrit Turístic 2023' de manera pòstuma a Francisco Jose Guerrero, també conegut com a Patxi Guerrero, per la seua destacada labor en la divulgació de la cultura i el turisme en la localitat i la comarca de l'Alt Palància.

Aquest reconeixement es concedeix anualment a associacions, empreses o persones que contribueixen a la promoció o l'organització d'activitats que atrauen visitants a Segorbe. Guerrero, que va morir l'any passat, va deixar una empremta indeleble en la investigació històrica del municipi, sent un dels impulsors del Centre d'Estudis de l'Alt Palància en 1984 i exercint diversos càrrecs relacionats amb la cultura i la investigació.

L'alcaldessa, Mª Carmen Climent, va destacar la contribució de Guerrero i va anunciar que després de l'estiu es durà a terme un acte de reconeixement en honor al guardonat. A més, el Patronat Local de Turisme també va tractar temes com els preparatius per al Mercat Medieval Maria de Luna, licitacions per a establiments locals i estratègies per augmentar el flux de visitants des de València cap a Segorbe.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana