Vila-real: El final de la Setmana Ciclista Valenciana portar a Vila-real a les millors ciclistes internacionals en una etapa de 140 quilmetres


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193277_119304/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193277_119304/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 11-02-2020
El final de la Setmana Ciclista Valenciana portar a Vila-real a les millors ciclistes internacionals en una etapa de 140 quilmetres

Vila-real acollir l'arribada de la Setmana Ciclista Valenciana Volta Comunitat Valenciana Dones en una ltima etapa de 140 quilmetres que finalitzar enfront de l'Estadi de la Cermica, on es proclamar a la campiona entre les millors ciclistes internacionals que es donaran cita en aquesta competici. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha donat a conixer hui els detalls d'aquesta etapa final al costat del president del Club Ciclista Escapada, Rubn Donet, organitzador de la Setmana Ciclista Valenciana.
Per a Vila-real es tracta d'una competici important, que portem diversos anys secundant, no sols pel que suposa l'afici al ciclisme a la nostra ciutat sin perqu tamb s una manera d'apostar per la igualtat i per la promoci de l'esport femen, ha recalcat el regidor d'Esports, qui ha afegit que s un orgull per a nosaltres poder comptar amb les millors ciclistes del mn en una competici que durant quatre dies, del 20 al 23 de febrer, recorrer diferents municipis de la Comunitat Valenciana. L'arribada a Vila-real ser el colof i tindr lloc el 23 de febrer, coincidint a ms amb el dia que la ciutat celebra els actes centrals de les seues festes fundacionals.
L'etapa final comenar a les 11 hores en la localitat de Betx i les participants recorreran 140 quilmetres, amb quatre ports de muntanya: Marianet (3a categoria), Eslida (2a categoria), An (2a categoria) i el Salt del Cavall (1a categoria), a ms d'un esprint especial en la localitat d'Onda. La meta estar situada a Vila-real, enfront de l'Estadi de la Cermica, on est previst que arriben les participants al voltant de les 14.30 hores. All tindr lloc la cerimnia de lliurament dels premis i el pblic podr gaudir de l'etapa en directe a travs d'una pantalla gegant que s'installar enfront de l'estadi, indica Donet, qui ha manifestat el seu agrament a l'Ajuntament de Vila-real pel suport per a contribuir al fet que aquesta prova siga ja un referent.
El responsable de la Setmana Ciclista Valenciana tamb ha recordat que la prova forma part del calendari internacional del Europe Tour de la Uni Ciclista Internacional (UCI). Est prevista la participaci de 25 equips de 12 nacionalitats, dels quals 8 sn espanyols. Aix suposa un total de 175 ciclistes inscrites de 40 pasos diferents. Entre elles, Donet ha destacat la participaci de la guanyadora de l'edici de 2019, l'alemanya Clara Koppenburg; aix com les campiones del mn de 2017 i 2018 Chantal Blaak i Anna van der Breggen, respectivament.
Comptarem amb ciclistes de primer nivell, la qual cosa suposa una excellent promoci d'aquest esport i de la nostra ciutat, ha concls Javier Serralvo.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana